lørdag 7. februar 2009

Rike menn gir kvinner flere orgasmer

Politiken forteller oss at kvinner med en rik partner, får flere orgasmer enn kvinner som er sammen med en fattiglus.

Teorien er at kvinnen, med sin orgasme, sier til mannen at hun er lojal - det er mao. trygt å investere i kvinnen og hennes barn.

Dette er jo helt fantastisk. Det er bare å glemme VGs kompliserte råd om å regulere serotonin, dopamin og testostoron. Alt man trenger for å få fart i sexlivet, er en utskrift av ligningstallene. :)



Ok, la oss tenkte litt på dette. Diverse forskning sier noe om at jo høyere man er, jo mer tjener man. Jo mer symmetrisk man er, jo mer attraktiv er man - og det er en sammenheng mellom symmetri og sunne gener. Pene mennesker tillegges fordelaktige egenskaper. Rosenthal effekten forteller oss at elever som forventes å være dyktige, blir dyktige som svar på måten de behandles på.

Skal man slå alt dette sammen, kan man jo tenke seg følgende sammenheng: Mann fødes med gode gener, blir symmetrisk og sunn. I løpet av oppveksten får han stadige bekreftelse på utseende (hvilket bygger selvtillit) og gjør det bra i skolen (for høye, pene, selvsikre gutter, gjør det jo bra). Takket være selvtillit og utseende får han mange venner, blir god til å sosialisere, bygger et nettverk og er plutselig på god vei mot en høyt betalt jobb. Begynner du å se sammenhengen? Dette blir jo en selvforsterkende effekt. Du får en høy og flott mann, med mye penger, gode venner og lite bekymringer (for jo, penger=lykke, i alle fall til den grad at man blir lykkelig om man ikke behøver å bekymre seg for de daglige utgifter. Tror penger er tema i VELDIG mange krangler i et parforhold) Er det da sjokkerende at en kvinne som gifter seg med denne mannen, får mange orgasmer? Han er trygg på seg selv, hun lever et liv med få begrensninger. Hun ser opp til mannen, på samme måte som folk ellers i samfunnet gjør det.

Her kommer litt mer psykologi inn i det, for en mann uten symmetri og høyde, kan jo også fange inn kvinne etter kvinne, med selvsikkerhet. Det å være trygg på seg selv, og sosialt trygg, er virkelig en nøkkel til mye suksess. Denne tryggheten kan lettere komme om man fra naturens side er forsynt med skjønnhet, men heldigvis er den også tilgjengelig for (nesten) alle :)

Overforsimpler jeg? Ja...hehe, men det er en artig tanke at vi er så "simple" og samtidig så komplekse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar