tirsdag 17. mars 2009

Hva sier man til sånt?


Paven mener, at å dele ut kondomer, ikke hjelper med å bekjempe AIDS. Det gjør det derimot værre. Jaha...nuvel....det er tydeligvis lite vitenskaplig undervisning på paveskolen. Man kan lure på om de dropper det med å lære å lese også + sunn fornuft.

Han har selv et forslag til hvordan man skal løse problemet: nix sex

Hva skal man si til sånt?

Er det ikke noe kristendommen (også for katolikker) som sier noe om å være snill og god mot folk? Da skurrer det vel litt at man setter seg godt tilbake uten å løfte en finger for å stoppe en sykdom som som ødelegger livene til så mange mennesker? Er virkelig det beste rådet å si at man skal motarbeide de mest naturlige lyster og behov? Mener man at Gud skapte mennesket, så må man jo også mene at han skapte seksualiteten! Det MÅ jo være en grunn til at vi er så utrolig giret til å ha sex! Det er så ufattelig feigt, og respektløst overfor mennesket, å si at alt går fint hvis man bare beholder buksene på. For ALLE vet jo at det ikke er litt realistisk en gang. Hva er så best? Å tviholde på sin urealistiske, idiotiske ide, ELLER faktisk ha nok omsorg og respekt for folk til å sette fordømmelse til side i et par sekunder og prøve å finne en livreddende løsning? Herlighet!

1 kommentar:

  1. Gjett hvor Aids raten er hoyest... I Washington D.C Den mest liberale staten i USA der kondomer blir gratis utdelt paa skolen, og undervsiningen starter paa barnetrinnet. Paven har rett.. Om du ikke tror det, les time magazine: http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1885601,00.html
    eller Washington post: http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/discussion/2009/03/13/DI2009031302713.html

    SvarSlett